CLIP Z CHIN

Awatar użytkownika
Erni
Posty: 3727
Rejestracja: 3 lata temu
Imię: Arek
Moje auto: Espace IV 2.2 dCi G9T
Grand: Nie
Rok produkcji: 2005
lpg: Nie
Lokalizacja: Płock (WP)

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Erni » 1 tydzień temu

a nie łatwiej podłączyć się na uruchomionym silniku aby odczytać parametry live a potem rozłączyć się,wyłączyć silnik i ponownie podłączyć Clipa?

Awatar użytkownika
milimetr59
Opiekun grupy
Opiekun grupy
Posty: 1215
Rejestracja: 2 lata temu
Imię: Waldek
Moje auto: Inne
Grand: Nie
Rok produkcji: 2006
lpg: Tak
Lokalizacja: Łódź (EL)-Bałuty VelSatis 2006 2.0T benzyna po lifcie

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: milimetr59 » 1 tydzień temu

Erni pisze:
1 tydzień temu
a nie łatwiej podłączyć się na uruchomionym silniku aby odczytać parametry live a potem rozłączyć się,wyłączyć silnik i ponownie podłączyć Clipa?
Ja tak właśnie robię, bo wtedy wiem, że aku ma odpowiednie napięcie. Zresztą szczerze mówiąc ja jak pokazywało, że aku ma za małe napięcie uruchamiałem auto z podłączonym CLIPem. Czytając Wasze wypowiedzi więcej tego nie zrobię, żeby nie uwalić CLIPa :)

Awatar użytkownika
Nemo
Posty: 1851
Rejestracja: 1 rok temu
Imię: Nemo
Moje auto: Espace IV 2.0 T F4R
Grand: Tak
Rok produkcji: 2004
lpg: Tak
Lokalizacja: Warszawa

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Nemo » 1 tydzień temu

Niema to jak o 2 w nocy zasuwać do auta z komputerem, ale powiedziałem sobie, że nie pójdę spać dopóki nie uruchomię tego draństwa :mrgreen:
To zostało tylko nic teraz nie popsuć :twisted:

Awatar użytkownika
Erni
Posty: 3727
Rejestracja: 3 lata temu
Imię: Arek
Moje auto: Espace IV 2.2 dCi G9T
Grand: Nie
Rok produkcji: 2005
lpg: Nie
Lokalizacja: Płock (WP)

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Erni » 1 tydzień temu

i jak?

Awatar użytkownika
Qcaty
Posty: 165
Rejestracja: 8 miesięcy temu
Imię: Konrad
Moje auto: Espace IV 2.2 dCi G9T
Grand: Tak
Rok produkcji: 2003
lpg: Nie
Lokalizacja: Warszawa

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Qcaty » 1 tydzień temu

Pewnie odsypia :D

Awatar użytkownika
Erni
Posty: 3727
Rejestracja: 3 lata temu
Imię: Arek
Moje auto: Espace IV 2.2 dCi G9T
Grand: Nie
Rok produkcji: 2005
lpg: Nie
Lokalizacja: Płock (WP)

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Erni » 1 tydzień temu

albo tak wkur.. ,że nie jest w stanie nic napisać ;-)

Awatar użytkownika
milimetr59
Opiekun grupy
Opiekun grupy
Posty: 1215
Rejestracja: 2 lata temu
Imię: Waldek
Moje auto: Inne
Grand: Nie
Rok produkcji: 2006
lpg: Tak
Lokalizacja: Łódź (EL)-Bałuty VelSatis 2006 2.0T benzyna po lifcie

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: milimetr59 » 1 tydzień temu

Chłopak wyszedł w nocy, było ciemno i nie trafił do auta, pewnie już zaszedł do Wąchocka :) :) :)

Awatar użytkownika
Nemo
Posty: 1851
Rejestracja: 1 rok temu
Imię: Nemo
Moje auto: Espace IV 2.0 T F4R
Grand: Tak
Rok produkcji: 2004
lpg: Tak
Lokalizacja: Warszawa

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Nemo » 1 tydzień temu

Ciiii, trafiłem ale na ulicę obok i usiłowałem otworzyć komuś autobus.
Potem obudziłem się pod jakimś krzakiem :mrgreen:

Powiem, że masakra.... produkt chiński i cała procedura też chińska, ale po kilku godzinach wreszcie zadziałało, chociaż w sumie wyszły 3 instalacje systemu na lapku.
Dzisiaj pierwszy sukces (zmieniłem sobie głośność bip bip przy zamknięciu) i coś zmalowałem, bo po odpaleniu wywaliło błąd immo i nie mogłem zgasić auta (zduszenie na 4 biegu i odpięcie klemy pomogło) :D
Zanabyte u gościa polecanego stronę wcześniej.

Awatar użytkownika
Erni
Posty: 3727
Rejestracja: 3 lata temu
Imię: Arek
Moje auto: Espace IV 2.2 dCi G9T
Grand: Nie
Rok produkcji: 2005
lpg: Nie
Lokalizacja: Płock (WP)

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Erni » 1 tydzień temu

Ważne ,że dałeś radę z instalką ;-)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
Nemo
Posty: 1851
Rejestracja: 1 rok temu
Imię: Nemo
Moje auto: Espace IV 2.0 T F4R
Grand: Tak
Rok produkcji: 2004
lpg: Tak
Lokalizacja: Warszawa

Re: CLIP Z CHIN

Post autor: Nemo » 4 dni temu

To mam już obcykane :D
Tylko strasznie to bydle jest kapryśne jeśli chodzi o laptopy z którymi współpracuje.
Na starym HP z c2d zero problemów, na nowszym dellu z i5 kaplica, sonda wykryta, a komunikacja zawisa.
Ale coś w tym musi być skoro gotowe zestawy są sprzedawane z dellami 620 (jeśli dobrze pamiętam).

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości